Vandringspaket i underbara Fryksås

Publicerad: 13/5

Vandrings o cykelpaket

2 nätter

Gäller från juni till oktober

Upplev våra fina vandringsleder i naturen runt om Fryksås.
Siljansleden passerar och några kilometer bort ligger Grönklitts rekreationsområde. Det finns massor av stigar och vägar av olika karaktär och svårighetsgrad att välja på.
Lummig grönska på våren, trollska vyer och svamprika skogar på hösten. Många vackra platser, härliga sjöar och inte minst mysiga picnicställen. Det finns inget så avkopplande som skogens lugn och den ger dig tid för andhämtning och energipåfyllning.

Förutom löp och vandringsleder finns den branta Söderbacken eller den längre Mellanbacken om du söker lite extra utmaning. Lederna passar även bra för MTB/ Cykel.
Det funkar också utmärkt att gå stavgång på de löp- och vandringsleder som finns på kartan om man vill ha lite flackare terräng.

Vandringspaket: logi 2 nätter, 2 frukost, 1 matsäck för vandring samt 2 middagar med 2-rätters meny.

Önskar ni även ha smörgåspaket ankomst eller avresedagen tillkommer 75 kr / pp

På kvällen är ni välkomna till en 2-rätters meny i restaurangen. Vår meny är anpassad efter säsongens råvaror och det finns både kött, fisk och vegetariskt att välja bland. Det är inte omöjligt att det kommer serveras lokalt viltkött på tallriken från samma marker ni idag vandrat.

Pris från 3450kr / per person och 2 dygn.

Erbjudandet gäller juni till oktober 2022

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK