Vandings och cykel lyx

Publicerad: 11/2

Välkomna till en aktiv och njutningsfull upplevelse på Sveriges äldsta fäbod, Fryksås Fäbod.
Varför inte satsa på en skön helg eller några dagar mitt i veckan med kombinationen träning och gourmetmat.
En aktiv ledighet på cykel eller varför inte härliga vandringar i naturen.

Med vår närhet till Orsa Grönklitts träningscentrum får ni många leder att välja på både för cykel och vandring.

Kombinera träning och en gourmetupplevelse med trerättersmiddag dag 1 och vår avsmakningsmeny på avskutningskvällen.

Fryksåsskogarna erbjuder stor variation av perfekta leder för träning av MTB. Välj mellan rejäla backar både uppför och utför, eller lättcyklade skogsstigar och mysiga grillplatser. De flesta lederna är blå och av väldigt olika karaktär. Finns även utmanande leder i bland annat slalombacken och dess närhet. Några slingrar sig kring anläggningen med närliggande Rädsjön och Rovdjursparken i blickfånget. Medan andra tar cyklisterna ut i den riktiga vildmarken med ett lugn och storhet som är svår att beskriva men fantastisk att uppleva. Vare sig du motionscyklar eller bara vill ta en skön tur med familjen finns det något som passar alla. På Längdcentrum i Grönklitt kan du hyra mountainbikes och vanliga vuxen- och barncyklar Välj egna turer eller följ våra märkta leder.

I paketet ingår även: Cykelkarta och smörgåspaket med termos att ta med. Ni kan även en dag välja att njuta av våra Belgiska våfflor.

Pris 2 dagar / per person i dubbelrum från 3.200 kr

Erbjudandet gäller maj till oktober 2021

 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK